Sukupuolimulti-ihminen Marsista

Sukupuolimulti-ihminen (S) Marsista kuuli, että Maassa puhutaan paljon rakkaudesta ja seksistä. Siis siellä tiedetään asiasta jotakin. Sinne täytyy matkustaa ensiaputilassa.

S:llä meni huonosti. Vappuheila oli toisen luona ja puoliso lähti litoon Plutoon. S oli monesti pettynyt parisuhteissaan. Tämä puute piti paikata kirurgisin toimenpitein. Nimittäin Venuksella hänelle tehtiin sukupuolten laajennusleikkaus. Hänellä on nyt kolme penistä ja kolme vaginaa. Hän pystyy tyydyttämään itse itsensä. Mutta silti hänen elämästään puuttui jotakin.

S laskeutui Vesivehmaan lentokentälle illalla, sillä ilta on rakkauden aikaa. Hän otti taksin, jonka kuljettaja sattui olemaan Ossi Kossila, seksin tutkija. Tutkijan työ on niin huonosti palkattua hommaa, että hän ajaa taksia iltaisin. Kossila innostui kun sai tietää, mikä S on miehiään. Hän on juuri tekemässä vertailevaa tutkimusta Maan ja Marsin seksistä. Kossila otti lehtiön käteensä ja haastatteli S:tä ajaessaan mutkaista tietä.

– Kun olitte vielä puolisonne kanssa, montako kertaa rakastelitte viikossa, mikä musiikki soi taustalla? Puhuitteko politiikkaa aktin aikana? Puhuitteko rumia, esim. voihan marsipaani?
Taksi tiesi HotLipsin olevan valoisa kauppa verrattuna Rautatienkadun hämäriin kauppoihin. HotLipsin edessä taksikuski kysyi:
– Käytkö Bryggassa ottamassa rohkaisua? Tutkimuksissani on selvinnyt että varsin moni seksikauppaan menevä ottaa pienet ennen suurta askelta punaisenaan pornahtavaan liikkeeseen.

Hotlipsissä S penkoi alennuskoreja ahnaasti. Mukaan tarttui hajusteita, liukkareita, alkkareita, vibroja ja keinovaginoita. Yksi nukke tuli kaupan päälle. Hän poistui kadulle nukke olalla ja painava kassi kädessään, mutta kuitenkin tyhjin käsin. Täältäkään ei löytynyt sitä mitä hän oli hakemassa. Kadulla harhaili eksyneen näköinen mummo, joka huomasi S:n ja ymmärsi että siinä on riski ihminen, kun jaksaa kaveria olalla kantaa.
– Ulko-ovi on niin painava, etten saa sitä auki.

S tarjoutui auttamaan, vaikkei hän hyötyisi mummosta mitään. Hän laski nuken ja kassin maahan ja auttoi mummon rappukäytävään, jossa mummo herkesi uteliaaksi.
– Mistäs työ ootta kotosii? Ootteko Karjalast?
– Eikun Marsista, vanhemmat ovat kyllä syntyneet Antreassa.
– Siis Karjala poikii.
– No joo, Marsin Karjalaisia.
– Kiitoksii. Mänkää hyväst sinne Marsii, viekää terveisii.

Tässä kohtaamisessa oli jotain, mikä kosketti S:tä. Tuntui että mummo oli hyvin köyhä ja vaivalloinen, mutta silti hänellä oli kaikki. S nousi Vesivehmaalta ja heitti hanskat ilmakehään. Marsissa hän perusti Karjala-seuran.

Yksi ajatus koskien aihetta “Sukupuolimulti-ihminen Marsista”

 1. 21.3.2016

  Oi absurdius! Hilpeä teksti!

  Kunnolla irrotteleva pakina, jossa realismi ei suotta rajoita.
  Aate/kotiseutu/juuret/harrastustoiminta luo elämään sisältöä enemmän kuin sekuaalisen nautinnon etsiminen?
  Kotiseuturakkaus ennen kaikkea.

  Päivi Haanpää
  Sanataideohjaaja

Vastaa