Automainos

Uusi Lada 1500 S on valmistunut

Uudessa Ladassa on paljon puhtaammat pakokaasut, siinä on erittäin katala katalysaattori. Lada antaa siis kaikkien kukkien kukkia.
Uusi Lada 1500 S on paljon hiljaisempi: vierekkäin istuvat kuulevat toistensa puheen. Ja nyt insinöörimme työskentelevät kuumeisesti, jotta myös takapenkkiläisiä voitaisiin kuunnella.

Lada on edelleen edullinen hankinta. Ne jotka nousun aikana ajoivat Ladalla, ajavat myös laman läpi Ladalla. Lada on lämmin, joten mantteleita ei tarvita. Lada lähtee käyntiin niin Siperiassa kuin Sipoossakin. Myös inhimillisyys ja jopa tekoäly ovat tallella. Jos aurinko paistaa kuumasti, Ladalle tulee paha olo: sen äänimerkki alkaa soida. Jos taas sataa vettä, pyyhkijät eivät sammu ollenkaan. Ladan rakenne on vanha tuttu: takavetoinen, 4-sylinterinen, 4-tahtinen, 4-ovinen, 4-silmäinen, 3-tuhkakuppinen.
Keskuslukitus kuuluu vakiovarusteisiin, kun perhe istuu takapenkillä. Ladalla ja talonmiehellä on yhteinen piirre: erilaisia avaimia on paljon.

Uutta Ladaa voi käydä koeajamassa valtuutetuilla Konela-piirimyyjillä. Koeajaneiden kesken arvotaan Boris Jeltsinin Brežnevin aikainen karvahattu. Edustuskäyttöön kannattaa lisävarusteeksi ottaa Konelan koristeelliset kapselit. Mökkeilijöille, retkeilijöille ja marjannoukkijoille suosittelemme tilavaa Combi-mallia. Lokakuun ajan on voimassa takavetoetu 2000 mk!

Kun olette hankkineet Uuden Ladan, emme jätä teitä pulaan. Jos bensiini loppuu, kääntykää valtuutetun ja edullisen Konela-huollon puoleen. Katalysaattoreista meillä opastaa Kata-Combi Kääriäinen.

AJOMIES ÄLÄ KIIREHDI SUOTTA – UUSIA LADOJA RIITTÄÄ KYLLÄ!

Vastaa