Yksi ajatus artikkelista “Soo soo”

  1. KARI Aamu alkaa puurolla. Lähes joka aamu teetän puuron mikroaaltouunissa, peruste: ei tarvitse seistä kummina hellan päällä pulputtavan kattilan vieressä. Kun annos on valmis lusikka lappeelleen puuron päälle ja lusikkaan kaadetaan mehukeitto, silloin keitto ei Sukella lävitse puuron ja aiheuttaisi puurolle lievää kierrettä koska puuro kelluu sen mehukeiton päällä. Lapsille siitä voisi olla huvia kun puuro pyörii lautasella. Mummuni sanoi ettei ruualla saa leikkiä. Maitoon ole puuroa tehnyt aikakausiin. Enkä myöskään ole puuroa kehittänyt kattilassa. Siitäkin on erillaisia koulukuntia keitetäänkö
    puuro kylmäänveteen vai kiehuvaan veteen. Muutamat tuttavat syövät puuroa voisilmän kanssa. Keskelle lautasen puuroon lusikallinen voita. Puurolla lastattu lusikka kastetaan sulavassa voissa. Kun puuroa on syöty reunoja kiertäen niin keskellä oleva puurokumpu sekoitetaan sulaneeseen voihin ja lusikoidaan tuulensuojaan.
    Muutama tuttava kannattaa puuronsyöntiä maidon ja hunajan kera. Harvoin olen kokeillut jos mehukeitto tai paksumpi marjakiisseli on päässyt loppumaan.
    Täysin villisti puuron nautinto tapa on Körmysedän puuro. Voisilmän korvataan pulidesiä BANAANILIKÖÖRIÄ! En ole uskaltanut kokeilla.
    Pertti

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s