Niiko

Mie olen niiko toimistossa niiko tiensuunnittelijana. Miun vanhemmat on Antreasta tai siis niiko Karjalasta. Mie teen niiko vasemmalla kädellä niiko sunnitelmia tai siis niiko tiesuunnitelmia ja niiko yhteiskunnalle. Siin niiko vedellään viivoja tai niiko murtoviivoja. Mut ei se silleen niiko pelkästään suoraa ole, joskus niiko väärääkii mennään tai siis niiko vierestä viedään. Jotkut on vihaisia, niiko heidän mailleen niiko teitä vedellään. Mut kyllä ne silleen niiko leppyy ajan kanssa tietenkin, niiko kaljat tarjotaan. Niiko niitä viivoja näytetään niiko sellaisessa tilaisuudessa, jossa niiko kahviakin tarjotaan niiko pahvimukeista. Kyllä tästä niiko palkkaakin maksetaan. Niiko mitä niinko. No, euroja niiko.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s